ÁSZF

Általános Szerződési Feltételek!

ÁSZF

Az oldal nem minősül webáruháznak!
Az oldalon kosárba helyezhető termékek online fizetése semmilyen esetben nem lehetséges.
A "Megrendelés elküldése" csak a termékek foglalását, előkészítését valamint a kapcsolat felvételi lehetőséget szolgálják.
Az itt található adatok és információk nem minősíthetők úgy, mint a társaság tanácsa, javaslata, bizonyos szolgáltatások igénybevételére.
Az ügyfeleknek minden esetben előzetesen javasolt megbizonyosodni arról, hogy az általuk igényelt szolgáltatások saját esetükre vonatkoztatva ténylegesen a legmegfelelőbbek-e.
A Bölcselet Egyesület szintén fenntartja a jogot szolgáltatásai előzetes bejelentés nélküli megváltoztatására, kiegészítésére, vagy megszüntetésére, továbbá nem vállalja a felelősséget a weboldalakon történt elírásokért, sem pedig a weboldalak tartalmának jogosulatlan, erettsegi.info.hu-n kívül álló okból történő megváltoztatásáért.
Információ gyűjtése és felhasználása:
A weboldal látogatója tudomásul veszi és a weboldal és az ott található szolgáltatások használatával, igénybevételével kifejezetten elfogadja, hogy ennek során és ebben a vonatkozásban az erettsegi.info.hu ügyfelének tekintendő akkor is, ha egyébként a társaság szolgáltatásainak nem előfizetője.
Az erettsegi.info.hu tájékoztatja ügyfeleit, hogy a weboldal több pontján történik információgyűjtés. Néhány szolgáltatás, termék megrendeléséhez, igénybevételéhez, lefoglalásához bizonyos személyes adatok megadása is szükséges lehet.
Az erettsegi.info.hu ezeket az adatokat kizárólag az ügyfél által igényelt szolgáltatás, termék teljesítéséhez, illetve saját marketingtevékenységéhez piackutatás és az ügyfél tájékoztatása céljára használja fel.
Az adatok az adattulajdonos előzetes tájékoztatása és engedélye nélkül harmadik személy részére nem kerülnek átadásra.
Az adatokat a Bölcselet Egyesület kezeli.
Az adattulajdonos az adatvédelmi és távközlési jogszabályokban meghatározott módon és esetekben bármikor kérheti személyes adatainak módosítását, törlését, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást e-mailben az info@erettsegi.info.hu címen.
A weboldalakról összegyűjtött információ kizárólagos tulajdonosa a Bölcselet Egyesület.